Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE:
Hotelul se afla pe malul marii, la 15 km de centrul orasului Manavgat, aprox. 60 km de aeroport.

CAZARE:
Hotelul dispune de 210 camere, decorate elegant in tonuri de bej, verde si auriu situate in 2 cladiri.

Camere standard
- 188 camere, suprafata de 30mp, au vedere la mare,vedere partiala la mare sau vedere la gradina, balcon, uscator de par, aer conditionat, telefon direct, lcd tv, minibar, seif electronic (cu plata), fierbator de apa, cafea si ceai;
Camere family
- 16 camere, suprafata de 60mp, vedere partiala la mare, balcon, uscator de par, aer conditionat, telefon direct, lcd tv, minibar, seif electronic ( cu plata), fierbator de apa, cafea si ceai;
Camere suite
- 4 camere, suprafata de 60 mp, vedere la mare, balcon, uscator de par, aer conditionat, telefon direct, lcd tv, minibar, seif electronic (cu plata), fierbator de apa, cafea si ceai;

Camere pentru persoane cu dizabilitati
-2 camere,suprafata de 30mp, vedere partiala la mare, balcon, uscator de par, aer conditionat, telefon direct, lcd tv, minibar, seif electronic (cu plata), fierbator de apa, cafea si ceai.

SERVICII
In conceputul de ULTRA ALL INCLUSIVE toate bauturile se servesc la pahar. Bauturile la sticla se platesc. Roomservice se plateste. Bauturile cu alcool nu vor fi servite persoanelor sub 18 ani. Restauranul a la carte Ottoman( cu specific otoman) unde se poate servi cina gratuit o singura data pe sejur, cu rezervare in prealabil. Animalele nu sunt permise.

FACILITATI:
Hotelul dispune de: restaurant principal ( 400 locuri ), terasa ( 60 locuri ).
Restaurante a’la carte, patiserie, irish pub, lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja, disco bar, baie turceasca, hamam, sauna, piscina interioara, masaje cu terapie, darts, bowling, recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, spălătorie, serviciu de călcătorie, lustruire pantofi, fax/copiator, bărbier/salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, club de noapte, animatori, mini-club pentru copii.

PLAJA SI PISCINE
Hotelul este situat pe plaja privata de nisip.
Hotelul dispune de: piscina exterioara 480mp, piscina de relaxare exterioara 153 mp, piscina copii 20mp, piscina cu tobogane 96mp si 3 tobogane si piscina interioara 80mp.

SPORTURI SI ACTIVITATI:
Fara plata:
sezlong piscine, sezlong plaja, umbrela piscina, umbrela plaja, saltea piscina si plaja, baie turceasca si sauna, fitness, nocturna tenis, rachete tenis ( cu depozit), tenis de masa, sah, aerobic, sporturi de apa nemotorizate.
Cu plata:
masaj, teren tenis, billiard, sporturi de apa motorizate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )
Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Acces internet
Parcare
Fitness
Sala de conferinta
Piscina interioara
Camera pentru bagaje
Camere persoane cu dizabilitati
de la
1667  1062 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate