Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.adalyaocean.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Evrenseki, la 10km de Side si la 65km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Hotelul are un numar total de 384 camere repartizate in trei cladiri: 341 camere standard (31mp, un dormitor si o baie, max 2+1pax), 40 Family rooms (55mp, max 4pax) si 3 camere pentru persoane cu dizabilitati. Camerele pot avea vedere partiala la mare, directa spre mare sau la uscat si sunt dotate cu: baie privata cu dus, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar (realimentat zilnic cu bauturi racoritoare si bere), fierbator, cafea si ceai, seif, LCD TV cu programe prin satelit, conexiune internet WI-FI (contra cost), balcon.

Servicii: Ultra all inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, gustari dimineata, pranz, dpa amiaza prajituri, gustari, cina, gustari tarzii, toate bauturile locale si standard de import alcoolice si racoritoare, inghetata in timpul cinei, suc natural de portocale, mini bar in camere, restaurante A’la Carte rezervare cu 2 zile in avans. Nu sunt incluse in concept: bauturile importate de lux, toate vinurile imbuteliate locale si din import, sampania din import, room service.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: Ristorante La Vela – italian, Cevahir– turcesc, Dolphin - pescaresc, Picante – mexican, baruri pe teritoriul complexului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, magazine, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, rent a car. Conexiunea la internet WI – FI in Lobby si in zona piscinei este gratuita.

Plaja: Plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment: piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, volei pe plaja, tenis de masa. Contra cost: masaj, centru SPA & Beauty, bowling, biliard, toate sporturile nautice.
Programe de divertisment in timpul zilei, competitii, spectacole. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 – 12 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Sala de conferinta
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )
Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Acces internet
Loc de joaca pt copii
Camere familii
Babysitting
Camera pentru bagaje
Camere nefumatori

ADALYA OCEAN DE LUXE

de la
1647  1254 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate