Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare
Hotelul Berlin Green Park se afla intr-un loc linistit din parcul statiunii Nisipurile de Aur, la cateva minute de plaja si portul pentru ambarcatiuni. Hotelul este orientat spre mare, iar etajele superioare ofera o priveliste extraordinara.

Facilitati hotel
Hotelul a fost inaugurat in iulie 2003, cu un total de 216 camere standard, camera pentru familii, studiouri si apartamente amplasate pe 6 nivele; parcare, magazine pentru suveniruri, restaurante si baruri, birou de schimb valutar, sala pentru spectacole, internet, loc de joaca pentru copii, terenuri de tenis, sala de fitness, sauna, masaj, servicii medicale, piscina interioara si exterioara cu apa minerala si altele.

Facilitati camere
Camerele sunt confortabile si spatioase, dotate cu uscator de par, televizor cu satelit, telefon, seif, minibar, aer conditionat, balcon. Turistii pot opta pentru camere cu priveliste spre mare sau parc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Berlin Green Park