Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat intr-o zona linistita si plina de verdeata, la doar cativa metri de centrul statiunii si de pitorescul port dar, in acelasi timp retras de agitatia orasului, Hotel Happyland promite o sedere memorabila intr-o destinatie magica.Localizare
Hotelul se afla in statiunea Nidri, o destinatie cosmopolita, faimoasa in intreaga lume pentru privelistea sa si pentru accesul facil catre Scorpios, Insula lui Onasis si Madouri, insula marelui poet grec Aristotelis Valaoritis. Este situat la doar 400 m de centru si port, si la 600 m de plaja.

Facilitati camere
Renovat in anul 2009, hotelul dispune de 28 de apartamente cu 2 camere pentru 2, 3, 4 si 5 persoane, dotate cu facilitati moderne precum: chicineta (frigider, plita, ustensile pentru gatit), TV satelit, telefon, acces internet wireless (gratuit), aer conditionat, uscator de par si balcon.

Facilitati hotel
Happyland incanta turistii cu piscina (construita in anul 2012) cu hidromasaj (jacuzzi) si o piscina separata pentru copii, gradina unde se pot relaxa in zilele toride de vara si barul la piscina. De asemenea, hotelul ofera receptie, bar, sala pentru mic dejun, sala TV, lift (cu acces la majoritatea apartamentelor), info chiosc, seif si parcare privata (cu locuri limitate). In zona se pot practica sporturi nautice si mini golf.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Bar

Locatie