Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Site web
http://www.portesbeach.com/

SPA & Welness
Premiat de 6 ori de Conde Nast Traveller, Centrul Spa si de Talasoterapie al hotelului ofera tratamente Penovia si Ligne St Barth. Acesta include piscina interioara, cu apa de mare, piscina de talasoterapie, piscina cu salinitate mare, 6 cazi cu hidromasaj, sauna, baie de aburi, centru fitness.

Drinks & Food
Oaspetii pot lua masa la cele 3 restaurante ale hotelului sau restaurantele cu atmosfera casual de langa portul de agrement. Micul dejun include macaroons din Neos Marmaras, chifle traditionale din Salonic, cârnați din carne de vită, carne de porc de la ferma si brânzeturi locale. Meniuri speciale pentru copii sunt disponibile in cadrul restaurantelor. In timpul serii, turistii pot servi cocktailuri exotice in cadrul barului fiind acompaniati de muzica live.

Sport si divertisment
In ceea ce priveste sportul si divertismentul, turistii au la dispozitie urmatoarele facilitate: aerobic, teren de baschet, volei pe plaja, inchiriere biciclete, boccia, darts, teren de fotbal, sala jocuri, calarie, scuba diving, tenis de masa, teren de tenis, sporturi nautice, yoga. Plaja cu steag albastru ofera multe optiuni de agrement, iar oaspetii pot opta pentru inot, snorkeling, scufundari, schi nautic, windsurfing, canotaj sau navigatie.

Localizare
Hotelul Porto Carras Meliton se afla de-a lungul unei plaje de nisip cu lungimea de 9 km. In apropierea hotelului se afla portul de agrement si numeroaseb restaurant, magazine si baruri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

PORTO CARRAS - MELITON BEACH