Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:

Situat pe plaja, intr-o zona inconjurata de gradini, in cadrul complexului G Hotels, situat la 1 km de statiunea Kalithea, pe bratul Kassandra.



Facilitati hotel:

4 restaurante (restaurantul principal cu specific grecesc sau international, pe plaja: taverna pescareasca, snack bar la piscina, autoservirea), baruri, 2 piscine exterioare din care una cu apa sarata si cu sectiune pentru copii piscina interioara, plaja privata cu nisip premiata cu blue flag, sezlonguri si umbrelute pe plaja si la piscina, animatie, teren tenis, centru sporturi nautice, loc de joaca pentru copii, baby sitting, internet wireless in zonele publice (cu plata), magazine, doctor, room service, schimb valutar, spalatorie, inchiriere masini, parcare, discoteca.



Dotari camere:

Impartite in cladirea principala si bungalow-uri, camerele sunt decorate cu stil si sunt dotate cu aer conditionat, TV, telefon, radio, mini frigider, seif (cu plata), uscator de par, balcon; camerele din bungalow-uri au chicineta si gradina proprie.



http://www.pallini-beach.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

PALLINI BEACH