Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Un hotel destinat turistilor care vor sa se relaxeze departe de tumultul marilor statiuni și de agitatia orașelor, dar cu acces facil spre puncte de interes turistic.Localizare:
Hotelul este situat aproape de plaja Azapiko, in partea de Vest a Peninsulei Sithonia. Hotelul este la 4 km de Toroni, la 12 km de Neos Marmaras si la 10 km de Porto Carras. Zona aceasta este situata intre Neos Marmaras si Toroni. Plaja cu nisip se afla la 150m de hotel, umbrelutele si sezlongurile sunt contra cost.

Descriere:
Un hotel destinat turistilor care vor sa se relaxeze departe de tumultul marilor statiuni și de agitatia orașelor, dar cu acces facil spre puncte de interes turistic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul Azapiko Blue Sea dispue de urmatoarele facilitati: restaurant, restaurant a la carte, piscina, loc de joaca pentru copii, internet WI-FI gratuit in zonele publice, seif la receptie contra cost, parcare - disponibila in limita locurilor disponibile, posbilitatea de a se face gratar

Azapiko Blue Sea