Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:

Corfu Holiday Palace de 5* este singurul hotel care ofera vedere directa catre faimosul obiectiv al insulei, Pontikonissi, si este inconjurat de o frumusete natural cu pini si eucalipt.



Localizare:

Acest hotel este situat la 50 de metri de plaja, in statiunea Kanoni - o zona rezidentiala cocheta in apropiere de capitala, la 4 km de centrul orasului Corfu si 4 km de aeroport si are vedere la laguna, la mare si la insula Pontikonissi.



Dotari camere:

Fiecare camera are o usa glisanta mare care se deschide spre un balcon privat, creand senzatie de spatiu si oferind privelisti minunate; camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, telefon, radio, mini frigider, uscator de par.



Facilitati hotel:

4 restaurante care imbie cu preparate din bucataria greceasca si internationala, sushi bar cu preparate japoneze; piscina interioara incalzita, piscina exterioara cu apa de mare, magazine, sauna, fitness, teren de tenis. Hotelul ofera acces privat cu telecabina spre plaja private, cu facilitati pentru practicarea sporturilor nautice.



http://www.corfuholidaypalace.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

CORFU HOLIDAY PALACE

de la
1029  945 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.05.2024 - 27.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate